BINNENBEWEGWIJZERING

Wegwijs in openbare gebouwen

Goede binnenbewegwijzering leidt mensen op een eenvoudige manier naar de juiste plaats. Met een duidelijke route-aanduiding bouwen we het traject logisch op. Bij Alvirek gebruiken we o.a. begeleidingsborden, aanwijsborden, lokaal aanduidingen, pictogrammen, … om vergaderruimtes, kantoren, lokalen, toiletten, … aan te duiden. Een goed georganiseerde binnenbewegwijzering is zeer belangrijk om de dagelijkse doorstroom van bezoekers en werknemers efficiënt te laten verlopen.

Aanwijsborden

Onze borden zijn beschikbaar in verschillende vormen en materialen zoals vaste of modulaire opstellingen in aluminium, plexiglas, i-sign, hangsystemen, muurmontage, … De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen gaan we op zoek naar visuele communicatie die het beste bij uw project past.

Begeleidingsborden

Begeleidingsborden worden hoofdzakelijk gebruikt in openbare ruimtes om de doorstroom van bezoekers goed te laten verlopen. Deze begeleidingsborden worden op maat van de ruimte en de doelgroep gemaakt. Met visuele en directionele communicatie kan u de bewegingsstroom binnen uw vestiging aanzienlijk vlotter maken.

 

Lokaalborden

Lokaalborden worden meestal naast de deur van een lokaal of een toegang geïnstalleerd. Het bord wordt beschermd door een dun plexiglas of door gehard glas. Tussen het bord en het glas kan een papier worden voorzien waar tekst en/of een logo opstaat. Afhankelijk van uw behoefte kan dit papier na verloop van tijd vervangen worden.

 

Pictogrammen

De aanduiding van toiletten, badkamer, berging, … Pictogrammen voor binnenbewegwijzering zijn niet in alle gevallen wettelijk bepaald. Maar het is wel belangrijk dat ze universeel begrepen worden. Daarom gaan we bij Alvirek zorgvuldig en nauwkeurig te werk bij het ontwerpen en uitkiezen van pictogrammen.

Planning en organisatie

Naast binnenbewegwijzering helpen we uw bedrijf ook aankleden met planning- en organisatorische tools zoals prikborden, magneetborden, whiteboards, flipcharts, en andere presentatiematerialen.

Maak nu een afspraak

of vraag vrijblijvend een offerte aan