VEILIGHEIDSSIGNALISATIE

Wettelijk verplicht voor een veilige omgeving

Veiligheidssignalisatie is wettelijk verplicht om de veiligheid op openbare plekken te garanderen. Bent u als eigenaar of verantwoordelijke van een gebouw of openbaar terrein op zoek een partij die uw veiligheidssignalisatie volledig verzorgt? Dan bent u bij Alvirek aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw project na oplevering wettelijk en juridisch in orde is.

Pictogrammen

Evacuatie, eerste hulp, waarschuwingen, … Pictogrammen voor veiligheidssignalisatie zijn wettelijk bepaald zodat iedereen ze begrijpt. Onze pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals PVC, aluminum, plexiglas en reflecterende of fotoluminescente stickers.

Vluchtplannen

Vluchtplannen informeren de bezoekers hoe ze een openbaar gebouw snel en veilig kunnen verlaten in geval van nood. Ze moeten strategisch geplaatst worden en voorzien zijn van alle wettelijke aanduidingen. Ons team bestaat uit opgeleide professionals die vluchtplannen maken, conform met de laatste wetgeving.

Verkeersborden

Openbare parkings en bedrijfsterreinen hebben verkeersborden nodig om alles in goede banen te leiden. Bij Alvirek maken we alle types verkeersborden in de meest kwalitatieve en reflecterende materialen volgens de wettelijke richtlijnen. Zo zijn uw aanduidingen dag en nacht zichtbaar voor bezoekers.

Maak nu een afspraak

of vraag vrijblijvend een offerte aan