BUITENBEWEGWIJZERING

Alles om het buiten in goede banen te leiden

Laat uw bedrijfsterrein, openbaar terrein, parking of grote parken geen doolhof zijn. Met entreezuilen, welkomstborden, en duidelijke aanduidingen vinden uw bezoekers moeiteloos de weg. Daarvoor gebruiken we o.a. verwijsborden, totems, handwegwijzers, banners, …

Totems

Een zuil of totem aan de ingang is net als een visitekaartje. Van sober en stijlvol tot levendige en kleurrijk. Bij ons vindt u totems die perfect aansluiten bij uw imago.

Verwijsborden

Verwijs borden zijn belangrijk om een bezoeker in een onbekende omgeving snel en eenvoudig naar de juiste bestemming leiden. Bij Alvirek zijn we gespecialiseerd in het maken en strategisch plaatsen van verwijsborden.

Handwegwijzers

Dit zijn wegwijzers op plaatjes die heel duidelijk de juiste richting aangeven. Ideaal voor in dierentuinen, pretparken of andere openbare terreinen en parken.

Banners

Banners zijn een belangrijk onderdeel van uw outdoor-communicatie. Ze zijn erg zichtbaar voor veel mensen. Zeker als u ze op logische en strategische plaatsen hangt. Reken daarvoor op ons advies en onze ontwerpen.

Maak nu een afspraak

of vraag vrijblijvend een offerte aan